Oriental Green House

Afhalen en bezorgen

Voor al onze gasten die lekker thuis op de bank of in de tuin willen genieten van een Oosters diner, bieden wij de mogelijkheid om een maaltijd te laten bezorgen. Dat kan telefonisch, maar ook via onze online bestelmodule en App.

Bestel eenvoudig voor afhalen en bezorgen

De afhaal-service met haar eigen ingang biedt de mogelijkheid om snel een maaltijd op te halen.
Een gerechtenlijst van meer dan 150 gerechten staat dagelijks vanaf 16.00 uur tot je beschikking. In de verre omtrek weet men ons te vinden.

Welbekend is ons afhaal/bezorg Maandmenu, een menu van vlees, vis en groenten dat elke maand wisselt en met zorg wordt samengesteld. Een tip als je wat variatie op tafel wil voor een vriendelijke prijs.

BEZORGEN

Je kunt ook gerechten thuis laten bezorgen. Dat is gratis bij een bedrag vanaf € 27 als het binnen een afstand van 7 kilometer is. Daarbuiten worden kosten berekend. 

Wij bezorgen in Eindhoven, Waalre, Valkenswaard, Veldhoven en Geldrop.

Bestellingen kan je telefonisch doorgeven en contant afrekenen aan de deur
of direct bestellen via onze website waarmee je de mogelijkheid hebt om met iDeal, creditcard of contant te betalen. Bestellen per email is helaas niet mogelijk.

Let er op dat de bezorger niet beschikt over een pinautomaat en dat je bij telefonische bestellingen aan de deur alleen contant kan afrekenen.

Bij bezorging accepteren wij helaas geen briefjes van boven de 100,-.

Per 1 januari 2017 betaal je voor je 0.10 cent voor je tas.

OPENINGSTIJDEN

Afhalen: Elke dag 16.00 - 22:25 uur
Bezorgen: Elke dag 17.00 - 22:25 uur