Oriental Green House

Genieten van verse sushi, thuisbezorgd

Zin in sushi maar geen zin om te koken of in stress voor een sushi date? Wilt u lekker op de bank smullen van verse sushi en uw favoriete serie bingewatchen? Onze uitgebreide Aziatische keuken kan nu ook bij u thuis geproefd worden! En dat dankzij onze sushi thuisbezorgd service. Ontdek onze prijswinnende sushi bij u thuis.

Meer dan alleen sushi bezorgen

De keuze stopt niet bij sushi thuisbezorgen, ontdek nog veel meer heerlijkheden van onze Aziatische chef koks. Bestel een miso soep vooraf en deel de vers bereide loempia’s aan de keukentafel met je vrienden. Het behoort allemaal tot de bestelmogelijkheden van Oriental Green House.

Sushi thuisbezorgd

Maak uw keuze in ons thuisbezorgd menu en laat de lekkerste sushi thuisbezorgen. Wij leveren in Eindhoven, Waalre, Valkenswaard, Veldhoven, Heeze, Leende en Geldrop. Betaal uw online bestelling met pin of reken in contanten af bij de bezorger.

Sushi snel afhalen in ons restaurant

Wil je liever de sushi afhalen in ons restaurant? Maak je keuze in ons afhaalmenu en plaats de bestelling alvast online. We verwachten je aan de aparte afhaal ingang. Zo kunt u vlot de sushi afhalen en daarna lekker genieten aan uw keukentafel.