Artikelen

Recept in de kijker: Wat is sacha saus?
03 januari
Zo nu en dan lees je in het maandmenu of in de menukaart sacha saus. Maar wat is het? Welke ingrediënten zitten in de saus? Waarbij wordt de saus geserveerd? We zetten onze chef-kok op de spreeks…
Lees meer
Kerstmarkt Eindhoven culinair genieten en lichtstad ontdekken
18 december
Het is weer de tijd van het jaar dat er in elke stad een leuke kerstmarkt staat, zo ook de kerstmarkt Eindhoven. Van 17 november tot en met 6 januari is de stad versierd en er vinden leuke evenementen…
Lees meer

Food trend 2019: sushi take away en delivery
14 december
Heeft u na een lange werkdag ook geen zin om te koken? Ga langs bij de sushi take away. Zo geniet u van een lekkere maaltijd na een drukke dag. Ontdek onze mogelijkheden.
Lees meer
Gerecht in de kijker: Wat is foeyonghai?
05 december
Regelmatig bieden wij de foeyonghai aan in het maandmenu en ziet u het klassieke gerecht terug in de menukaart van onze restaurants. Maar wat is foeyonghai? Onze chef kok op de spreekstoel en hij geef…
Lees meer

Wat uit eten met kerst bijzonder maakt
04 december
De kerstperiode is een speciale periode. Buiten is het koud, de winkeletalages en winkelstraten worden gezellig ingericht en “I’m dreaming of a White Christmas” doet sommigen onder o…
Lees meer
In de kijker: Wat is torikatsu? Ontdek het gerecht en zijn faam van Japan tot Californië
02 november
Regelmatig bieden we torikatsu aan in het maandmenu. En het gerecht komt voor op de menukaart van onze restaurants. Maar wat is het? En in in welk land kent het gerecht zijn origine? Zijn er nog ander…
Lees meer