Food trend 2019: sushi take away en delivery

14 december 2018

Elke week kent wel die ene drukke dag dat u geen zin heeft om te koken. Al snel wordt er dan besloten om eten af te gaan halen. U rijdt na uw lange werkdag langs de friettent of shoarmaboer om een makkelijke maaltijd af te halen. In 2019 kunt u hier sushi aan toevoegen dankzij de sushi take away en delivery service die wij bieden!

Sushi liefhebbers

Voor sushi liefhebbers is de sushi take away en delivery een droom die uitkomt. Bestaat er een betere manier dan genieten van uw favoriete maaltijd na een lange werkdag? In ons restaurant kunt u uiteraard sushi bestellen van de kaart. Maar soms is het fijn om op de bank te kruipen en te genieten van een heerlijke sushi special. Onze sushi take away en delivery maakt dat mogelijk.

Hoe werkt de sushi take away en delivery?

U heeft de keuze uit twee manieren om de sushi af te halen. De eerste manier bestaat erin uw bestelling online te plaatsen. Ons sushi take away menu staat online. Maak uw keuze uit het U kunt op twee manieren bestellen. De eerste manier is uw bestelling online te plaatsen. Ons gehele sushi take away en delivery menu staat online. Maak uw keuze uit het uitgebreide sushi afhaalmenu. Uw bestelling zal klaarstaan aan de afhaalbalie, aan de zijkant van ons restaurant, of worden bezorgd door onze bezorgers. De tweede manier om sushi van Oriëntal Green House af te halen of te laten bezorgen, is door de bestelling te plaatsen aan de sushi take away balie of gewoon te bellen naar 040-2030520. Ter plaatse maakt u de keuze uit onze sushikaart. Vervolgens bereiden onze sushi chefs uw bestelling.

Welke soorten sushi kunt u bij ons afhalen?

Bij de sushi take away van ons restaurant heeft u de keuze uit verschillende schalen met variërende porties. Wij bieden u schalen van 28, 20, 10 en 8 stuks sushi. Op onze kaart prijken naast sushi ook sashimi, rolls, de box van de maand en de vegetarische box. Zo bieden we voor ieder wat wils!

Niet alleen bieden we de mogelijkheid om sushi af te halen. Wij kunnen ook sushi bezorgen.