Kerstmarkt Eindhoven culinair genieten en lichtstad ontdekken

18 december 2018

Kerstmarkt Eindhoven sfeer proeven

Maak vooraf aan uw bezoek aan de kerstmarkt in Eindhoven een tussenstop in ons restaurant. Spreek af met het gezin, vrienden of collega’s. Breng een toast uit op een gezellig samenzijn in één van onze drie restaurantconcepten, te vinden in uniek gebouw! Reserveer vandaag nog uw plek. Ook grote groepen zijn welkom. Na de culinaire ontspanning kunt u de sfeer proeven op de kerstmarkt Eindhoven.

De stad verandert in een museum

In de binnenstad draait het niet alleen om de kerstmarkt. Er zijn ook installaties te zien uit Eindhoven Museum. Deze installaties geven inzicht in het rijke verleden van de lichtstad. Ontwerpers creëerden hun toekomstbeeld van de stad. Bewonder tijdens een wandeling de installaties en creaties en ontdek het Eindhoven van nu, het verleden en de toekomst.

Schaatsen op de markt

Midden in het centrum van Eindhoven maakt een ijsbaan de kerstmarkt compleet. Hier kunnen zowel kinderen als volwassenen de schaatsen aanbinden. Kom de kerstmarkt Eindhoven bezoeken nu het nog kan. Zo sfeervol is Eindhoven nog nooit geweest! Geniet van onze Oosterse gerechten, de prachtige ijsbaan en onze sfeervolle stad!