Kom met pasen eten in Oriëntaalse sferen

12 maart 2019

Traditie met familie

Traditiegetrouw uit eten met Pasen? Dat is mogelijk in ons restaurant. En een tikkeltje avontuurlijk! Tijdens Pasen eten met de familie of met vrienden is een uitgelezen moment om onze gevarieerde menukaart en onze Oosterse gastvrijheid te ontdekken.

Drie restaurantconcepten onder één dak

In ons uniek pand vindt u maar liefst vier restaurantconcepten onder één dak. Waar gaat uw voorkeur naar uit om te eten met Pasen? Komt u smullen van sushi in het sushi restaurant op de eerste verdieping? Daar bevindt zich eveneens het á la carte restaurant waar u heerlijke Chinese gerechten kiest uit de menukaart. In het gevarieerde Pacific Ocean buffetrestaurant kiest uw gezelschap uit onder andere sushi, oesters, ossenhaas of klassiekers zoals de Babi Pangang. Uiteraard kan een uitgebreid dessertbuffet niet ontbreken in het Pacific Ocean Buffet! Ten slotte kunt u een tafel reserveren in het Japans Teppanyaki restaurant. Dat laatste concept neemt u mee in een smaakvol spektakel aan de ”Chef’s Table”! U komt met Pasen eten rond de teppan yaki, oftewel bakplaat, waar de gerechten in een spel van rook en vuur worden bereid!

Uit eten met Pasen… en met stokjes!

Kleine kinderen, ouders en grootouders, tantes en ooms, iedereen is welkom om te komen genieten van het lekkers van de Aziatische keuken. Een optimaal samenzijn voor u en uw hele familie is belangrijk voor ons. Wij kunnen aan bijna elke allergie of dieetwens voldoen. Ook kleine kinderen vinden vast iets lekkers in onze restaurants! Reserveer een grote, ronde tafel in één van onze restaurantconcepten. Of wenst u liever een afgesloten ruimte om uit te eten met pasen? Wij bieden uw gezelschap steeds een Oriëntaals tintje. Oefen alvast met eetstokjes of vraag ons naar “kinderstokjes” wanneer u komt uit eten met Pasen.

Met pasen eten is bij Oriëntal Green House een plezier voor jong en oud!