Verras uw vader en ga uit eten met vaderdag

11 juni 2019

Voor grote families

Bij Oriëntal Green House vindt u maar liefst drie restaurants onder één dak! Een sushi restaurant, een Japans Teppanyaki restaurant en het Pacific Ocean buffetrestaurant. In het sushi restaurant op de eerste verdieping kruist u de eetstokjes om bijvoorbeeld een sushiboot te verdelen onder de gezinsleden. De avontuurlijke papa kan verrast worden met een reservatie in het Japans Teppanyaki restaurant op de tweede verdieping. In een samenspel van vuur en rook wordt op de bakplaat de Oosterse gerechten bereid voor alle stoere papa’s.

Ideaal voor een verrassingsdiner

De levensgenietende huisvader kan terecht in het Pacific Ocean buffet waar al het lekkers geproefd kan worden wat Oriëntal Green House te bieden heeft. In het buffetrestaurant worden kleine porties geserveerd, zodat iedereen aan tafel van de verschillende gerechten kan proeven. De grote keuze aan gerechten maakt deze optie ideaal voor een verrassingsdiner.

Cadeaubon

Heeft u geen tijd om gaan uiteten met vaderdag? Geef uw vader dan een cadeaubon van Oriëntal Green House. Hiermee kan hij zelf een moment kiezen waarop hij het restaurant kan bezoeken. En wie weet neemt uw vader u mee voor een gezellig etentje.