Diner voor twee: romantisch uit eten in Eindhoven

21 september 2018

Het hoeft geen Valentijn te zijn om een vleugje romantiek in je relatie te brengen, toch? Verras uw partner met een romantisch diner voor twee in ons uniek restaurant. Of u nu iets te vieren hebt, of op zoek bent naar een romantische setting voor twee, bij ons kunt u heerlijk romantisch uit eten.

Unieke setting

Open de deur voor uw partner en stap binnen in de unieke setting van ons restaurant. De grote ramen zorgen voor een natuurlijke lichtinval en het hoge plafond geven een ruimtelijk gevoel. Schuif de stoel aan in één van onze drie restaurantervaringen en geniet met twee van romantisch uit eten in Eindhoven.

Streling voor het oog

Uw date zal ongetwijfeld een lust voor het oog zijn. Echter zijn onze gerechten dat ook! Met hart en ziel bereiden onze geschoolde chefs al onze  Aziatische gerechten. En daar hoeft de presentatie niet voor onder te doen. We kunnen met de hand op het hart zeggen dat zowel de gepresenteerde gerechten op uw bord als in het buffet Instagram-waardig zijn. U legt vast niet alleen de twinkel in uw dates ogen vast op de gevoelige plaat, onze culinaire schilderijtjes zijn ook fotogeniek.

Romantisch uit eten: drie ervaringen

Waar gaat uw hart sneller van kloppen? Kiest u aan de hand van een menukaart gerechten uit om te delen met uw partner? Verkiest u bij het romantisch uit eten een vleugje spektakel bij showcooking? Bent u eerder een sushi-dater? Of haalt u liever uw hart op aan ons buffet? Waar uw voorkeur ook ligt, wij garanderen uw privacy aan tafel. Zo kunt u optimaal genieten van elkaar en uiteraard van onze vers bereide gerechten.