Dineren na een succesvolle koopavond in Eindhoven

17 oktober 2018

Elke vrijdag is het koopavond in Eindhoven

Vrijdagavond vormt al jaar en dag de koopavond in Eindhoven. Tot 21 uur zijn de meeste winkels in de binnenstad open. De vooravond van het weekend vormt een uitgelezen moment om nog wat langer samen te genieten en gezellig na te praten! Haal de trofeeën uit de winkeltas terwijl er voor u en uw gezelschap gezorgd wordt. U bent meer dan welkom om één van onze vier diner ervaringen, te beleven in ons unieke pand te Eindhoven.

Dineren na het winkelen

Of u net nieuwe schoenen kocht, het mooiste jurkje of eindelijk het perfecte colbert scoorde, we verwelkomen u graag in ons Aziatisch restaurant. Terwijl u nageniet van een geslaagde koopavond in Eindhoven, bereiden wij de lekkerste gerechten voor u en uw gezelschap. Neem plaats in één van onze vier diner ervaringen: sushi, Japanse Teppanyaki, Pacific Ocean Buffet of à la carte.

Met de vriendengroep of romantisch met z’n tweetjes

Onze restaurants zijn perfect om de koopavond in Eindhoven culinair af te sluiten. Overigens vormt het bij Oriental Green House geen enkel probleem om met een groep te dineren. Komt u graag met een grote groep dineren? Reserveer uw tafel. Dat kan simpelweg online met enkele klikken en vaak ook last minute want ook spontane eters zijn meer dan welkom in ons restaurant.

Tot vrijdag?