Dineren in Aziatische sferen tijdens een weekend weg oud en nieuw

25 oktober 2018

Eindhoven voor uw weekend weg oud en nieuw

De eindejaarsperiode is een tijd van samenzijn met uw geliefde of vrienden. Vaak begint de zoektocht naar een geschikte locatie wanneer de dagen inkorten. 

Heeft u al gedacht aan het gezellige Brabant voor uw weekend weg met oud en nieuw? Eindhoven komt tijdens de donkere wintermaanden helemaal tot zijn recht als Lichtstad. Hier komt oud en nieuw terug in zowel architectuur als in design. Wissel de unieke winkelpanden in de oude binnenstad af met vernieuwende kunstgalerijen op de Kleine Berg. Laat u verrassen door de uiteenlopende musea en het bruisende nieuwe stadsdeel Strijp en ontdek waarom Eindhoven ook wel eens het innovatieve hart van Nederland wordt genoemd. U ziet, Eindhoven kan het hartje van de shopper stelen, maar evengoed van de museumganger en design- en technologie liefhebber.  

Dineer in het Beste Restaurant van Eindhoven

Verlaat Eindhoven niet zonder eerst te dineren in het Beste Restaurant van Eindhoven. Oriental Green House werd bekroond tot beste restaurant van Eindhoven. Wij bieden een gevarieerde kaart aan, verspreid over maar liefst vier onderscheidende diner ervaringen binnen ons pand te Eindhoven.

Pak het groots aan voor de feestdagen en dineer aan de Chef’s table terwijl u voorzien wordt van een heuse kookshow, gegeven door onze chef-kok. Ontdek alle diner ervaringen of reserveer uw tafel voor uw weekend weg oud en nieuw.