Wat uit eten met kerst bijzonder maakt

04 december 2018

Laat u verwennen en kom uit eten met Kerst

Het hele jaar door kookt u voor uw partner, uw gezin, vrienden en familie. Een lekkere pasta, aardappelen, vlees en groenten, daar denkt u niet veel over na. Echter met het kerstdiner wilt u uitpakken! En dat brengt stress met zich mee. Wat gaat u koken? U speurt kookblogs, kookboeken en culinaire blaadjes af naar bijzondere gerechten. De paniek slaat toe bij zoveel keuze en zeker nu blijkt dat één van de eters vegetariër is en een ander een glutenintolerantie heeft. Bespaar u die stress. Wij zorgen voor u en uw entourage tijdens het kerstdiner. Bovendien heeft u bij ons ruime keuze. Kies bijvoorbeeld voor het Grand kerstbuffet. Voor elk wat wils! En wij kunnen rekening houden met eventuele voedselallergieën.

Culinair genieten in Oosterse sferen

Het kerstdiner is een avondvullend programma. Ook bij ons! Terwijl thuis-eters nog vlug naar de supermarkt rijden om een ontbrekend ingrediënt op te pikken, laat u zicht verwennen in ons uniek restaurant in Eindhoven. U hoeft thuis alleen de deur op slot te doen. Stap binnen in ons balkon restaurant waar u culinair gaat genieten van het zorgvuldig samengesteld kerstmenu. Op voorhand gaf u al aan ons door of u het vlees of gemengd vlees/ vis kerstmenu wenste. En nu rest u alleen maar samen te zijn en te genieten van onze Aziatische gerechten.  Écht bij elkaar zijn, zonder t hoeven “werken”, dat is toch bijzonder?

Onvergetelijke Kerst met show cooking

Maak uw avond bijzonder op een spectaculaire manier. Wij bieden in ons Japans Teppanyaki Restaurant een Kerstarrangement aan met showelement. U schuift aan bij de chef-kok en ziet de gerechten voor uw ogen bereid worden op de bakplaat. Tijdens een spel van vuur en rook gaat de chef-kok aan de slag als culinair goochelaar. DIt wordt een Kerstavond waar u en uw entourage nog lang over napraten!


Kom hier meer te weten over onze kerstarrangementen.