Oriental Green House

Beste restaurant van Eindhoven

Wij zijn verkozen tot beste restaurant van Eindhoven en omstreken!!

Beretrots zijn wij!!! Op 3 april is Oriental Green House door het publiek van Frits magazine (De stadsglossy van Eindhoven) gekozen tot beste restaurant van Eindhoven en omstreken! Supergaaf en dankbaar voor alle gasten, want dat waren er honderden, die op ons hebben gestemd.

Sinds wij in 2012 het restaurant hebben overgenomen van onze ouders (mijn schoonouders), zijn wij flink aan het investeren in ons mooie bedrijf in De Hightech stad die Brabant kleur geeft.

Ons Buffetrestaurant is weer helemaal bij de tijd en met onze eigen cocktailbar ook echt een plek waar wij ons met onze gasten thuis voelen en hen kunnen verrassen, met mooi weer zelfs op het heerlijke terras.

Beste sushi van Brabant

Ons Sushi- specialiteitenrestaurant op de eerste verdieping kreeg in maart dit jaar voor de tweede keer op rij de titel Beste Sushi van Brabant, wat een ontzettende eer is natuurlijk!

Het Japans Teppanyaki-restaurant op de bovenste verdieping wordt flink verbouwd en ik weet zeker dat onze gasten zich hier aan de Chef’s table een avond volledig kunnen laten ontzorgen, genietend van de lekkerste Japanse gerechten.

Wij bezorgen al ruim 20 jaar in Eindhoven en omgeving en kennen een grote schare vaste gasten die wekelijks een lekker maaltje af komen halen.

Sinds begin dit jaar hebben wij ook onze eigen Foodtruck, Oriental Green House on wheels! Met deze truck staan wij van maandag tot en met vrijdag op de High Tech Campus om de lunch te verzorgen, maar uiteraard is onze truck ook te boeken voor bedrijfsevents, festivals, feesten en partijen.

Kortom, wij zitten niet stil en proberen dag in dag uit het goede gevoel dat wij als Familiebedrijf in Brabant hebben, over te brengen via onze persoonlijke service naar onze gasten.

En als je dan zo’n prijs wint, is dat een dubbeldikke bevestiging dat je goed bezig bent.

We zien jullie graag snel!

Simon de Wit