Oriental Green House

Beste restaurant van Eindhoven

Voor het tweede jaar op rij werd Oriëntal Green House verkozen tot het leukste en beste restaurant van Eindhoven en omstreken. Op 15 april ontving het team de award uit handen van Miss Nederland: Rahima Dirkse. 

Beste restaurant 2019 met gemiddeld waarderingscijfer:  9/10

De Verkiezing van het Leukste Restaurant 2019 wordt voor de 7e maal georganiseerd door Vote Company in samenwerking met Gastronomie, Horeca Vizier en de DJ's van Radio538.

We willen via deze weg onze gasten bedanken voor het stemmen op Oriëntal Green House. Onze klanten waarderen Oriëntal Green House met een gemiddeld cijfer van een 9 op 10! We ontvingen in de restaurantverkiezing niet alleen de hoogste waardering, ook de meeste stemmen! Daarmee werden we naar de top van de gemeente gekatapulteerd en belandden we ook in de provinciale top van het “Leukste Restaurant 2019”. Met trots verbinden we ook in 2019 de titel aan onze naam.

Beste sushi van Brabant

Wist je dat ons Sushi- specialiteitenrestaurant op de eerste verdieping al meerdere jaren op rij de titel wegkaapt van Beste Sushi van Brabant? Kom vooral zelf eens proberen van de verse lekkernijen.

Het Japans Teppanyaki-restaurant op de bovenste verdieping werd verbouwd en ik weet zeker dat onze gasten zich hier aan de Chef’s table een avond volledig kunnen laten ontzorgen, genietend van de lekkerste Japanse gerechten. Wij blijven niet stilstaan en proberen onze gerechten ook dichter naar de genieters te brengen.

Wij bezorgen al ruim 20 jaar in Eindhoven en omgeving en kennen een grote schare vaste gasten die wekelijks een lekker maaltje af komen halen.

Voor het tweede jaar op rij hebben onze eigen Foodtruck, Oriental Green House on wheels! Met deze truck staan wij van maandag tot en met vrijdag op de High Tech Campus om de lunch te verzorgen, maar uiteraard is onze truck ook te boeken voor bedrijfsevents, festivals, feesten en partijen.

Kortom, wij zitten niet stil en proberen dag in dag uit het goede gevoel dat wij als Familiebedrijf in Brabant hebben, over te brengen via onze persoonlijke service naar onze gasten.

En als je dan zo’n prijs wint, is dat een dubbeldikke bevestiging dat je goed bezig bent.

We zien jullie graag snel!

 

Simon de Wit