Oriental Green House

Japans Teppanyaki

Vanaf 1 juni 2020 is ons restaurant weer geopend.
Wij hebben jullie gemist!

Bekijk hier de Japanse menukaart

In ons Japans teppanyaki-restaurant op de 2e etage vindt het ware spektakel plaats. De meest verse vis- en vleesgerechten worden op de bakplaat bereid waaraan je plaatsneemt. Hier zit je dus altijd aan de Chef’s Table!

Voor het vieren van een verjaardag, jubileum of werkprestatie is het Japans restaurant de uitgelezen plek. Van gezellig met zijn tweetjes, met de familie tot groepen van 66 personen ontvangen wij graag.

Het is alleen mogelijk om per gezelschap af te rekenen. Een ieder apart afrekenen is hierbij helaas niet mogelijk. (In het restaurant accepteren wij geen briefjes van boven de 200 euro).

Teppanyaki, de gezonde maaltijd

Meest gekozen zijn de uitgebreide menu’s, maar ook voor een gezonde snelle maaltijd kun je terecht aan de bakplaat. Voor wie nog niet zo bekend is met Teppanyaki: kenmerkend voor het Teppanyaki-diner is de gemoedelijke en ontspannen stijl die voor een gezellige en feestelijke sfeer zorgt. Teppan betekent "ijzer" in het Japans en Yaki staat voor "grill". Naast de meest exotische zeevruchten, worden in 't Japanse restaurant vlees, gevogelte en seizoengroenten klaar gemaakt terwijl je geniet van een spectaculaire kookshow.

Een mooie gezonde keuken dus, niet voor niks is Japan het land met de hoogste levensverwachting!