Oriental Green House

Japans Teppanyaki

Helaas is ons restaurant t/m 6 april 2020 gesloten vanwege Overheidsregels tegen uitbraak van het Corona-virus.

WIJ ZIJN OPEN VOOR BEZORGING + AFHALEN.

Om de veiligheid van u en ons te waarborgen bezorgen we vanaf heden contactloos.
Onze bezorger zal het eten voor de deur zetten, aanbellen en gepaste afstand nemen. Bedankt voor uw begrip!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In ons Japans teppanyaki-restaurant op de 2e etage vindt het ware spektakel plaats. De meest verse vis- en vleesgerechten worden op de bakplaat bereid waaraan je plaatsneemt. Hier zit je dus altijd aan de Chef’s Table!

Voor het vieren van een verjaardag, jubileum of werkprestatie is het Japans restaurant de uitgelezen plek. Van gezellig met zijn tweetjes, met de familie tot groepen van 66 personen ontvangen wij graag.

Het is alleen mogelijk om per gezelschap af te rekenen. Een ieder apart afrekenen is hierbij helaas niet mogelijk.

Teppanyaki, de gezonde maaltijd

Meest gekozen zijn de uitgebreide menu’s, maar ook voor een gezonde snelle maaltijd kun je terecht aan de bakplaat. Voor wie nog niet zo bekend is met Teppanyaki: kenmerkend voor het Teppanyaki-diner is de gemoedelijke en ontspannen stijl die voor een gezellige en feestelijke sfeer zorgt. Teppan betekent "ijzer" in het Japans en Yaki staat voor "grill". Naast de meest exotische zeevruchten, worden in 't Japanse restaurant vlees, gevogelte en seizoengroenten klaar gemaakt terwijl je geniet van een spectaculaire kookshow.

Een mooie gezonde keuken dus, niet voor niks is Japan het land met de hoogste levensverwachting!

(In het restaurant accepteren wij geen briefjes van boven de 200 euro).