Oriental Green House

Aziatisch restaurant in Eindhoven

Welkom in ons restaurant en unieke concept in Eindhoven. Al 20 jaar serveren we de heerlijkste gerechten uit de Aziatische keuken, verdeeld over drie inhouse restaurants.

Verrassend uit eten in Eindhoven

Uit eten in Eindhoven met een groep, het gezin of intiem met uw partner? Wij bezorgen u en uw entourage een unieke en bovendien kwalitatieve Aziatische eetervaring. Waar heeft u zin in?

  1. A la carte uit eten in Eindhoven
  2. Showcooking in ons Japans restaurant Teppanyaki
  3. Proef diverse smakelijke gerechten in het Pacific Ocean Buffet
  4. of schuif aan tafel in ons sushi restaurant

Wij bieden u een unieke ervaring om heerlijk uit eten te gaan in Eindhoven: drie restaurants onder één dak.

Groepen welkom

Gaat u in Eindhoven uit eten met een grote groep of gezellig uiteten met een vriend of vriendin? In ons familiebedrijf met geschoolde chef koks en vriendelijke bediening serveren we u op uw wenken. En dat voor elk dieet! Zo kan de vis- vlees en vegetarische liefhebber met een gerust hart genieten van de veelzijdige en verse Aziatische keuken. Heeft u een allergie? Geef het aan ons door, wij houden graag rekening met iedereen in het gezelschap. En wij bieden een ruime menukeuze, verspreid over de vier diner ervaringen, steeds met verse ingrediënten en een met aandacht samengestelde menukaart.

  • Japans restaurant Teppanyaki biedt plaats aan 66 personen
  • Pacific Ocean Buffet biedt plaats aan 175 personen
  • de eerste etage is uitgerust met drie ruimtes, die afgesloten kunnen worden. Hier kunt u in alle rust een zakelijk diner of vergadering houden. Ze biedt plaats aan 50 personen.

Veelzijdig Aziatisch restaurant

Schuif aan bij Chef’s table aan de bakplaat waar onze chef kok voor uw ogen in een spel van rook en vuur uw gerechten bereidt. De kunsten van onze chef kok in het teppanyaki restaurant kan je aanschouwen op de tweede verdieping. Het vers bereide Pacific Ocean Buffet is een lust voor het oog en de smaakpapillen. Pure verwennerij voor de kenner en ontdekker van de Aziatische keuken. Klinken “maki”, “sashimi” en “nori” u bekend in de oren? Wij serveren de beste sushi van Brabant in ons sushirestaurant. De kok leerde in Tokyo de kunst van de sushi en het rollen. Kom vooral zelf eens proeven.

(In het restaurant accepteren wij geen briefjes van boven de 200 euro).